de ferraritrip, what was in it for me

donderdag de 30e juni, was het dan eindelijk zover.
Ik heb in een Ferrari gereden. YIHAA!!!
Voor foto's zie mijn facebookpagina
http://tinyurl.com/6kbhboo

Ik heb al uitgelegd waarom ik dit graag wilde, niet alleen omdat het me gaaf leek, maar ook omdat ik steeds dingen wil doen die andere rijke mensen doen en omdat ik mijn playaccount iedere maand op moet maken met leuke dingen doen.

De laatste 2 weken op de zaak waren zwaar.
Zwaar vanwege grote drukte. Allerlei groepen en daarnaast alles voor de zomervakanties optijd af krijgen, maar ook zwaar omdat er behoorlijk wat misliep. Zaken die nooit zijn misgelopen toen ik ze zelf nog regelde (waar ik overigens wel altijd bang voor ben geweest dat ze zouden gebeuren)
Nu het bedrijf groeit en ikzelf ook tijd besteed aan het uitbreiden van mijn activiteiten moet ik meer aan anderen overlaten.
Ik heb gelukkig allemaal mensen voor me werken die veel hart voor de zaak hebben en die  hard kunnen werken. Maar ze missen mijn ervaring en intuïtie.

Welke zaken gingen er o.a. mis:

Een groep stond in de Ardennen en het huis was niet gereserveerd. Ze hadden een nacht bijgeboekt en niemand had bedacht dat je dan ook het huis 1 nacht bij moet boeken

We heben de activiteit brandingkayak verplaatst naar een andere locatie. Blijkbaar waren niet alle klanten hierover ge"informeerd. Dus er stond 1 klant op een verkeerde plek. Helaas werd het noodnummer ook niet opgenomen, waardoor er geen oplossing voorhanden kwam.

En dan was er ook nog een middag brandingkayak geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen. Ook hier was er weer 1 klant niet ge"informeerd.

De groep in de ardennen viel makkelijk op te lossen. Ik had thuis het huurcontract in mijn boekhouding zitten. 1 telefoontje naar Belgi"e en het was geregeld.

De 2 brandingmensen, dat was minder. Beiden kreeg ik via mijn smartphone binnen op de mail,  toen ik op zondagavond met mijn gezin een avondje uit was.
ZE WAREN, NOT AMUSED!!
Op dat moment heb ik het gelukkig redelijk los kunnen laten, enkele maanden terug zou dan mijn avond verpest zijn. Ondanks dat het mijn vrije avond was heb ik ze wel direct gemaild en uitgelegd dat ik maandag contact met ze op zou nemen, uit zou zoeken wat er fout was gegaan en het goed met ze op zou lossen.

Dat is ook gebeurd op maandag. De klanten komen weer, nemen gratis 2 extra mensen mee en zijn tevreden met de oplossing.

MIJN LES
De angst die ik al jaren heb voor dit soort situaties bleken onterecht. Het is slecht dat het gebeurd natuurlijk, maar als je het goed doet krijg je altijd een kans om het op te lossen. Het heeft  uiteindelijk veel minder impact op me gehad dan waar ik jaren bang voor was.
Mijn bedrijf bestaat nog steeds, hahaha

Maanden geleden had ik me hier erg moeilijk over heen kunnen zetten. Ik was blijven hangen in:
verwijten naar diegenen die de fouten hadden gemaakt en dat ik het maar weer op moest losen.
de angst wat die klanten wel niet van mijn bedrijf zouden denken
angst dat er slechte reclame zou komen
angst dat ze mijn oplosing toch niet zouden accepteren
en
en
en

Allemaal ONNODIGE EN NIET ONDERSTEUNENDE gedachten is nu gebleken

Er is dus al veel verandert. En dat wil ik ook.
Als je doet wat je altijd hebt gedaan dan krijg je wat je altijd hebt gedaan.
Ik wil andere dingen krijgen die ik tot nu toe heb gehad, dus moet ik veranderen en buiten mijn comfortzone gaan

Maar nu terug naar de ferraririt er was dus wel een en ander aan vooraf gegaan.
Ik was moe
Had het erg druk
Voelde me brak en gammel vanwege een verkoudheid die niet weg wilde
Een middag vrij nemen in de druktste week is ook wel een grote uitdaging. Dat had ik niet bewust zo gepland, dat zag ik eigenlijk te laat.

Iemand die de zelfde trainingen volgt als ik en uit Duitland komt, was ook over gekomen voor dit event.
Extra leuk natuurlijk! Het is super om met iemand van gedachten te wisselen die begrijpt waar je mee bezig bent en die weet wat je doormaakt. Die snapt in welk proces je zit.
Als je dan daarnaast ook nog een hoop lol samen kunt maken dan is het de ontspanning ten top.
Dus naast dat ik weer een miljonairservaring rijker ben zit ik weer vol energie en heb weer nieuwe idee"en voor mijn website die ik binnenkort ga maken.
Vrijdag (gister) was voor het eerst in 2 weken, weer een superdag waarin alles weer lekker liep en waarbij ik me weer top voelde.

En vrijdagavond nog even samen met mijn man wezen vieren dat het voorseizoen van Umyak Buitensport er al weer op zit. All you can eat sushi in Delft.

Het zomerseizoen, met de actieve vakanties, wordt zoals het er nu uit ziet de beste zomer tot nu toe in de geschiedenis van mijn bedrijf.

Ik ga door met het zoeken van leuke projecten waar ik naar toe kan leven en waar ik me aan vast kan houden in tijden dat het wat tegen zit. Als ik zie hoeveel lol ik al heb gehad in de tijd ernaar toe en hoeveel het me nu weer heeft opgelevert na afloop, dan kan ik niet anders dan dankbaar zijn dat ik T. Harv Eker heb ontmoet.
Dat hij me laat zien welke dingen ik moet doen om veel geld te verdienen.

Ik blijf het zeggen miljonair worden is mijn doel, maar de weg ernaar toe is eigenlijk veel interessanter en maakt me een ander, gelukkiger en blijer mens.

fijn weekend allemaal