muur van weerstand

The day after!

Nog minder geslapen dan anders.

En wat gebeurt er als ik moe ben?
Dan sleep ik me door de dag heen en heb ik geen zin en energie voor nieuwe dingen. Dan kan ik minder hebben van de meiden. (ik heb me juist voorgenomen om met name met Marcella meer geduld te heben)
Dus zal het me extra energie gaan kosten om me aan mijn voornemens van vandaag te houden.
Is dit een systeem van mijn lichaam/ego om me ervan te weerhouden om met nieuwe en uitdagende dingen te beginnen, zodat ik in mijn comfortzone blijf?
Veel te piekeren heb ik op het moment helemaal niet. Ik ben juist erg enthousiast om te beginnen.
Al maanden wordt ik zonder reden rond 06.00 uur wakker, maar de meeste nachten slaap ik zelfs niet meer dan 4 uur.
Vannacht maar 2 1/2 uur

En dan ben ik ook nog mijn visiontekeing kwijt.
Een mooie tekening die ik op het seminar heb gemaakt met alles was ik over 5 jaar bereikt wil hebben. De bedoeling is dat je er iedere dag naar kijkt. Zodat je iedere dag helder voor je hebt wat je misie is.
Zo blijf je makkelijker gefocust.
Ik was er erg trots op. De tekeningen waren waardeloos, want ik kan helemaal niet tekenen, maar voor mij betekende deze tekening erg veel.
Ik ben erg visueel ingesteld dus ik wist dat dit voor mij een belangrijke tool zou zijn om me te helpen gefocust te blijven.
Het is eigenlijk niet mogelijk dat ik hem kwijt ben. Ik weet 100 % zeker dat ik hem in mijn tas heb gestopt, samen met mijn mission. Die 2 hebben we gebruikt bij een laatste oefening. En omdat ik steeds bang was dat ik ze kwijt zou raken heb ik er extra goed opgelet. Ik  heb ze steeds als 1 blad vastgehad. Hoe is het dan mogelijk dat 1 van de 2 wel in mijn koffer zit en de ander niet?
Ik heb er geen verklaring voor. Anders dan dat ik hem verloren ben omdat ik er van tevoren al bang voor was dat ik hem zou verliezen. (een wet van het universum, waarop "The Secret" is gebaseerd: waar je veel aandacht aangeeft gaat ook gebeuren)
SHIT!!

Maar gelukkig heb ik er een foto van gemaakt.
Hahaha. Ben ik mijn onderbewuste of het universum toch te slim afgeweest.
En ik ga nog naar Duitsland mailen. Dat ding moet gevonden zijn en iedereen die in die ruimte was weet hoe belangrijk dit stukje papier is.

Actieplan
We hebben gister een jaarplan gemaakt voor onze visie.
Een 30 dagenplan
Een weekplan
En een eerste dagplan
Als je de eerste dag niet direct begint dan wordt het steeds moeilijker om te beginnen.
Wat staat er op mijn eerste dagplanning

Een rit met een ferrari boeken (als je rijk wilt worden moet je dingen doen die rijke mensen doen, om in de juiste energie te komen)
Mijn adviseur opdracht geven om te onderzoeken of de naam die ik bedacht heb voor het trainingenbureau al bestaat in de wereld.
Voor de derde keer bellen naar de oranisator van een dag over voeding in de sport. Deze dag is a.s. donderdag. Ik wil me ervoor opgeven omdat daar ongetwijfeld mensen rond lopen die interesse hebben in de voedingssupplementenbusiness waar ik net 2 weken geleden ingestapt bent. Deze business moet ervoor gaan zorgen dat ik straks maandelijks een inkomen heb zonder dat ik daar dan nog iets voor hoef te doen.
Het is een netwerkmarketing concept.
Map op PC kantoor aanmaken om alle idee"en die ik heb in kwijt te kunnen.
Weer bloggen.

2 dingen heb ik al gedaan.

Het laatste en een mail gestuurd naar mijn adviseur is al gedaan vandaag.

En verder natuurlijk weer gewoon hard werken voor Umyak Buitensport. Er zijn weer meer dan 100 emails binnengekomen de afgelopen 4 dagen.

Gelukkig heb ik met mijn smartfone al veel kunnen doen en al veel kunen delegeren aan mijn mensen op kantoor.

Gezegde:
Als je 1000 mile wilt lopen dan moet je met 1 stap beginnen.
Nou de eerste stap is gezet!