weekend met veel wendingen

Rustig weekend.
Zaterdag hele dag training in Hoofddorp.
Lunch met Ralph Oats was geweldig. Wat een visie heeft die man.
Zijn uiteindelijke doel is om een dergelijk grote consumentengroep, wereldwijd te creëren dat hij rechtstreeks bij fabrikanten in kan kopen om meerdere producten, bijv.  auto's, kleding, diamanten, tassen etc rechtstreeks door te verkopen. De detailhandel wordt dan overgeslagen en zijn klanten hebben veel voordeel.
Mensen die hem inspireren zijn:
Eigenaar Mc Donalds,
eigenaar Wallmart,
Steve Jobs (apple) etc.

Zijn kinderen regelen de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf en hij en zijn vrouw vliegen de wereld over om overal trainingen en lezingen te geven. Tussendoor ontmoeten ze elkaar en vieren ze vakantie en genieten van hun vrijheid en financiële onafhankelijkheid.
Hij was erg geïnteresseerd in ons en gaf antwoord op alle vragen tijdens de lunch. Hij was heel gewoon en belangstellend.

Zondag vrijwel de hele middag bezig geweest met de voorbereiding van de UIBC. Ultimate Internet BootCamp. De pretraining.
Over 4 Weken heb ik weer een Harv Ekertraining, in London deze keer. We gaan een eigen website bouwen. Ik had niet zo'n zin in deze training, van het hele pakket dat ik heb geboekt. Ik heb tenslotte al een website en weet er best het en en andervanaf.

Nu kan ik niet wachten tot het zover is.
Ik heb al veel huiswerk als voorbereiding opgekregen. Een domainnaam verzinnen voor mijn nieuwe website. Een onderzoek doen bij een aantal opgegeven websites om ideeën op te doen voor je eigen nieuwe website.
Een paypallabonnement nemen.
Alle socialmedia met deze nieuwe naam vastleggen en aanmaken.

Dan nog veel mensen die mij goed kennen intervieuwen om erachter te komen waar mijn verborgen talenten liggen.
Dan krijgen we over 2 en over 3 weken nog een pre-seminartraining.
Ik moet zeggen ik ben erg onder de indruk van de voorbereiding en de professionaliteit. In Lodon gaan we met 300 man tegelijk ieder een eigen website bouwen.
Spannend!
De bedoeling is dat je met die website op de training al geld gaat verdienen.
Ik ga geen product verkopen. Mijn nieuwe site gaat over een dienst. Het aanbieden van lezingen met als rode draad
mijn lessen uit de topsport,
mijn lessen als ondernemer
en mijn lessen als mens.
Mooie foto's van mijn internationale kayakexpedities zullen de lezingen opfleuren.
Niet veel vrouwen hebben een soortgelijk verhaal te vertellen.
Ik vind ook dat er in Nederland maar weinig vrouwelijke sprekers zijn.

Om te voorkomen dat je met een website met een dienst geen passief geld gaat verdienen (geld verdienen met vrijwel niks doen) wordt er ook met affiliates gewerkt. (Links naar sites die producten verkopen)
Sowiezo heb ik al een website met mijn wellness- en voedingsonderseunende producten.

Ik heb zin in dit UIBC seminar. Zelf een eigen website bouwen lijkt me nu toch wel geweldig.

Mijn nieuwe blog is bijna af. Dan heb ik dus al 3 websites voordat ik naar London ga. In London komt daar dan de website InspirerendeLezingen.nl bij.
Gister wist ik nog niet hoe mijn nieuwe website moest gaan heten. We hadden een heleboel tips gekregen waar je rekening mee moest houden.
Ik kon niets verzinnen, anders dan dat het over lezingen moest gaan. Vannacht heb ik de naam gedroomd. Mooier bewijs dat je in de nacht bezig bent met opladen en verwerken van de dag is er m.i. niet. Alleen toen ik wakker werd wist ik het niet meer.
Uiteindelijk is dat nog goed gekomen.

Ik moet nog bekijken wanneer ik tijd heb om al het huiswerk te maken. Juni is traditioneel de drukste maand bij Umyak Buitensport. Ik heb zitten bloggen op mijn smartphone en ben ben nu thuis aangekomen.
De meiden moeten snel naar bed.

Geniet nog van de avond tot snel