geld is energie

Goedemorgen,

Wow wat was gister weer een dag.

Hele dag training voor #WIN. Ik was al ingestapt afgelopen week, maar ik begin steeds meer echt de potentie te zien. 
Mijzelf kennende ga ik daar een enorm financieel succes van maken.

De Nederlandse tak van WIN is enige tijd geleden begonnen in Duitsland. Ik hoorde tijdens een presentatie, afgelopen dinsdag, van de oprichter dat de Duitse taal wel een probleem is. Ik liet gister vallen dat ik goed Duits spreek.
Het was gelijk duidelijk. De volgende keer dat hij weer naar Duitsland gaat om mensen op te leiden ga ik mee.
GAAF!

Dan komt mijn visie om binnen 5 jaar op internationale podia te staan om presentaties te geven en mensen op te leiden wel erg snel dichterbij.

@umyak_outdoor was gister goed in beeld tijdens het abseilen van de #BrielseDom.
@jeroenumyak twitterde leuke berichten rond, die ik weer door kon sturen en er was aandacht vanuit de pers. Het Rotterdams Dagblad heeft Jeroen ge"intervieuwd en hier is een link naar de TVuitzending van #TVrijnmond
http://youtu.be/HXcCYUDHt4Q

Last but not least, we gingen uit eten in Michelinster restaurant de Zwetheul. Het ligt niet ver van ons huis dus we zijn op de fiets gegaan.
1 Van de lessen van Harv Eker (schrijver van het boek " the secret of the miljonair mind" ) is:

Geld is energie
Energie moet je niet vasthouden. Energie moet je loslaten, oftewel geld is er om uit te geven en goede en leuke dingen mee te doen.
Dat is precies wat we gisteravond hebben gedaan. Eten bij de Zwetheul is iets wat we af en toe doen. Het eten is er zo geweldig lekker. De wijnen die geschonken worden zijn allemaal even heerlijk (en je hebt de volgende ochtend (ookal werd ik weer om 5.00 uur wakker, geen hoofdpijn)

Van Harv moet ik 10 % van mijn inkomen opzij zetten om leuke dingen van te doen, ervan te genieten, om hoogtepunten te vieren of om mezelf te belonen. Je moet het universum laten zien dat je geld uit kunt geven en het niet angstvallig bij je houd om alleen maar te sparen.
(een volgende keer meer over de 5 potten/rekeningen waarover je je maandelijks inkomen verdeeld om het universum te laten zien dat je je geld goed kunt beheren)

Ook zegt hij " Als je rijk wilt worden, doe dan dingen die rijke mensen ook doen". Eten in een michelinster restaurant hoort daar natuurlijk bij.
Met deze wetenschap was dit etentje deze keer dan ook nog bijzonderder.
De hele dag had ik gezien hoe ik veel geld kan gaan verdienen met mijn voedingssuplementen en dus stinkend rijk kan worden.
 's Avonds geniet ik , alsof ik al stinkend rijk ben, van geweldig eten in de tuin van mijn favoriete resaurant aan het water, bij een ondergaande zon.
Harv Eker zegt ook over je playrekening (waar je maandelijks 10 % van je inkomen op stort om leuke dingen van te doen)
Je kunt beter sparen om 1 keer The Rich Carlton suite af te huren en je onderdompelen in weelde net zoals een miljonair dit doet.
Geniet dan optimaal van wat dit je brengt en de energie die dit je geeft.
Dit brengt je veel meer dan 5 maanden achter elkaar een weekendje in een gemiddeld hotel overnachten.
Bovendien stuur je naar het universum het signaal dat je al rijk bent.

En zo is het met uit eten bij de Zwetheul ook. Het is een beleving!

Ik heb vandaag weer genoten!

Mijn volgende miljonairsbeleveing is op 30 juni, dan ga ik in een Ferrari rijden met een andere toekomstige miljonair. Daar neem ik dan een dag vrij voor.