flow is weg?

Getver wat een rotdag gister. Dit soort dagen heb ik al maanden niet meer gehad.

Het begon met een telefoontje naar een camping waar we mee samenwerken bij Monster, voor het brandingkayakken met #umyakbuitensport. 3 x Was er gereserveerd door ons en weer wisten ze niet dat we kwamen. Het werd ook nog zo gedraaid alsof de communicatieproblemen van Umyak kwamen. De samenwerking werd door hen eenzijdig opgezegd. Toen heb ik al mijn frustratie van de afgelopen jaren er ook maar even achteraangekieperd aan de telefoon.

Vervolgens kreeg ik te horen dat de de nieuwe voortent in de ardennen (die N.B. met de sneeuw van afgelopen winter is blijven staan) in elkaar was gestort. Vorig weekend zijn er 2 mensen bezig geweest om hem " beter op te zetten". Nou dat was dus helemaal niet beter. De eerste de beste hevige regenbui en de tent stort in.

Degene die de boodschappen doet bij Umyak voor de groepen gaf aan dat hij nooit op tijd klaar kon zijn om de lunchboodschappen klaar te hebben staan. ???? slechte planning, dit was al maanden bekend. Mij kwam het vreemd voor dat de school op de dag van aankomst een lunch zou hebben. Dat is hoogst ongebruikelijk. Om kosten te besparen nemen ze altijd een lunchpakket vanuit thuis mee.
Uit mijn hoofd zei ik, dat moet een fout zijn. Schoolgroepen hebben nooit lunch op de dag van aankomt. Totdat de telefoon ging en de docent vroeg waar de lnch bleef. Dit was nu net de uitzondering op de regel. De instructeur moest dus toch nog een lunch gaan regelen. Opgelost, maar wel gerommel.

De ferraririt van 30 juni werd gecancelled door de organisatie. Er zat een fout in de website. Op 30 juni was er helemaal geen ferrari in Eindhoven. Ik kreeg geen contact met mijn medechauffeur om dit te bespreken.

Geen tijd gehad om met andere zaken bezig te zijn dan Umyak.

Een instructeur die 3 dagen van te voren nog meldde, aan mij althans, dat hij 1 dag eerder uit de Ardennen naar huis moest en dat hij geen vervanger had kunnen vinden. Los het maar op Tineke. Dat wordt niet gezegd, maar zo werkt het wel. En oh ja ik moest ook de reiskosten betalen voor het extra ritje op en neer rijden van hem. Dacht het niet, maar was geen prettig gesprek. Uiteindelijk heb ik het Jeroen op laten lossen. Die was er al bij betrokken

De eerste persoon met wie ik bezig was om een introductie bij WIN te realiseren haakte af. Geen interesse.
Geen hand vol, maar een land vol. Natuurlijk is dit zo. Maar op een dag als gister dat je wel een succesje kunt gebruiken was het natuurlijk leuk geweest als dit wel was gelukt.

En zo kwam ik na maanden euforie en flow ineens weer in de  normale dagelijkse gang van zaken bij Umyak Buitensport terecht. Hoe komt dit zo??
Ik had net in de ochtend in mijn blog (van gister)  besloten dat ik helemaal voor Umyak zou gaan.

Is dat soms niet de bedoeling?
Dit zijn wel de dingen waar ik een hekel aan heb. Maar die kent iedereen natuurlijk. Dagen dat alles tegen lijkt te zitten. Dan moet je toch de boel weer bij elkaar rapen en doorgaan. Alleen volgensmij zou het zo niet horen te gaan als je de juiste mindset hebt en de dingen doet die goed zijn en passen bij je missie en visie.
Wat gat er mis??
Ik ga iniedergeval toch ook tijd besteden aan de andere bedrijven waar ik mee bezig ben, want daar krijg ik op dit moment energie van.
En de boel oppakken en weer doorgaan. Dat ben ik tenslotte gewend.

Erg CLEAR ben ik dus niet op het moment.
Ik laat het maar even zo.

De dag is trouwens nog wel positief afgesloten met 2 groepen die per mail boekten voor een weekend ardennen.

Fijne dag allemaal.