Grote stappen gezet

Goedemorgen allemaal,

Wat een dag gister, als ik er nog over nadenk, snap ik niet dat het allemaal in 1 dag is gebeurt

Belangrijke stappen gezet.
Ik kreeg een goede presentatie van mijn businesscocah over de toekomstige structuur van mijn bedrijven. Nu moet er invulling gaan komen en een 5 jaren plan op gemaakt worden. Wat mij betreft gaan we daar volgende week aan beginnen.

Ik kreeg een geweldig leuke mail van een toekomstig partner van BDO accountants, die mij afgelopen maandag ge"intervieuwd heeft over mijn bedrijf en over mijn toekomstplannen. Naast het feit dat hij erg onder de indruk was van mijn passie en motivatie heeft hij mij ook geholpen aan een goed contact binnen de organiatie "vrouwen naar de top"
Vorige week heb ik trouwens ook al een paar interessante contacten gekregen.

Afspraak gemaakt met een toekomstig miljonair, die net als ik de training in Mannheim heeft gedaan. Geweldig om te horen hoe ook daar grote stappen gezet worden. Klankborden met elkaar is iets waar ik altijd veel van opsteek en inspiratie uit haal.

Ik kreeg een voorstel van mijn webmaster/designer www.rewebus.com
Om een jaarcontract af te sluiten voor een vast maandbedrag m.b.t. de webdesign/e-marketing/communicatie van www.umyakbuitensport.nl en mijn toekomsige bedrijven.
Voor hem een vast inkomen, voor Umyak Buitensport en mijn nieuwe plannen, de zekerheid dat er maandelijks budget is en gewerkt wordt.
Zojuist heb ik de nieuwe structuur en uitstraling van de blog per mail met hem besproken. (lees onderaan meer hierover)

Een verhelderend gesprek gehad met mijn personal coach over mijn relatie met mannen. Daar wil ik nu niet verder op ingaan, maar gaat me veel innerlijke vrijheid opleveren.

En last but not least
Een handtekening gezet onder het contract dat ik met #WIN (wellnes international network) heb gezet om daar een passief inkomen mee te gaan verdienen. (passief inkomen is geld wat je maandelijks verdiend zonder daar veel voor te doen) Wat in dit geval inhoud, dat je met een groep mensen, met- en voor elkaar geld verdiend door voedingsupplementen te verkopen.
Het product vind ik geweldig en ik ken veel mensen.
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, ik vind het leuk om anderen te helpen beter te worden, en in dit geval er ook nog veel geld bij te gaan verdienen.
Ik heb 3 maanden de kat uit de boom gekeken bij deze organisatie. Er wordt veel negatiefs over deze organisatie op het internet verspreid. Ik heb op basis van wat ik heb gezien, gehoord, meegemaakt en de mensen die ik heb gesproken besloten om er in te investeren omdat ik uitga van mijn eigen kracht en kwaliteiten en omdat ik ervan overtuigd ben dat het gebruik van de producten me een betere gezondheid op zal leveren.
(mocht je interesse hebben kun je altijd een keer vrijblijvend met me mee gaan naar een presentatie)

En last but not least, gewoon de hele dag, heel down to earth, op kantoor gewerkt voor Umyak Buitensport. Het is heel erg druk nu.

Nou dat was het weer voor vandaag!

Ik wil jullie uitnodigen om je tips voor de nieuwe "look and feel" van deze blog aan mij te melden. In juni zal er hard aan gewerkt gaan worden.
Vaste colums
Uitstraling
en wat nog meer??
Post een comment en laat het me weten
Ik ben erg benieuwd

Al vast heel erg bedankt en een fijne dag toegewenst!