minder werken, meer verdienen

Goedemorgen allemaal.

Ik ga het proberen.
Een half uur tijd om een stukje te schrijven voordat de rest van mijn gezin wakker wordt.

Voor diegenen die in de buitensportbranche werken, die weten dat het nu de druktste tijd van het jaar is. En voor mijn bedrijf al helemaal, want nu hebben we overal groepen; in de Ardennen, de delftse Hout, het strand of de zee en over anderhalve week starten ook de zomervakanties, waarbij we voor actieve gezinnen vakanties aanbieden in Frankrijk en Italië.

Het lukt dus niet op dit moment om veel tijd vrij te maken om te bloggen.
Iedere dag heb ik leuke  ideeën om over te schrijven omdat er zoveel zaken zijn die ik meemaak en die om me heen gebeuren

Daarbij komt ook dat ik een stuk beter slaap sinds ik sleep-tite pillen gebruik.
Kruidentabletten, waardoor in dieper en vaster slaap en ook nog beter uitgerust wakker wordt.
Wat een verschil zeg. Ik wordt gewoon niet meer wakker voordat de wekker afloopt.

Wat betekent de titel voor me.
Het is de reden waarom mijn queeste begonnen is.
Toen ik in maart naar het seminar de Milionaire Mind Intensive, van T. Harv Eker ging, wist ik niet wat ik moest verwachten, maar ik wist wel dat ik verandering in mijn leven wilde.
Tijdens het seminar heb ik zaken over geld en geld verdienen gehoord/geleerd die ik nog niet wist of waar ik nooit over na had gedacht

Zoals:
Als je in een baan werkt, zul je nooit meer verdienen dan je baas of de CAO toestaat. Hoe hard je ook werkt.
Als je een goed salaris hebt wordt er ook van je verwacht dat je tussen de 60-80 uur in de week werkt. Waar blijft je vrijheid dan?
Als je een eigen bedrijf hebt, of zelfs meer bedrijven, dan is er de potentie om meer geld te verdienen. (je kunt namelijk in je eentje minder verdienen dan samen met andere mensen die voor je aan het werk gaan)
Ook van een eigenbedrijf kun je slaaf worden, waardoor je dus minder vrijheid hebt
Of wat zweveriger, laat het universum voor je werken ga " the law of attraction voor je laten werken"

Mooi dacht ik. Ik heb een eigen bedrijf dus de potentie om meer te verdienen is er.
Maar als ik terugkijk op alle jaren hard werken in mijn bedrijf (21 jaar), dan moet ik ook toegeven dat naast het gevoel van vrijheid dat ik heb omdat ik eigen baas ben, omdat ik mijn eigen beslissingen kan nemen, ik ook een slaaf ben van mijn bedrijf omdat er altijd dingen moeten gebeuren en omdat ik vaak bezig ben om zaken op te lossen voor anderen.
Ik heb een grote verantwoordeijkheid en moet vaak lastige keuzes maken en risico's nemen
Met mijn perfectie en gevoel voor service is het dan nooit af of nooit goed. Dat geeft vaak te weinig bevrediging.

Inmiddels heb ik een manier gevonden waarbij je geld kunt verdienen: zonder dat je daarvoor hoeft te investeren. De ondernemers onder ons zal dat toch als muziek in de oren moeten klinken.
Waarbij ik veel minder tijd kwijt ben
Waarbij ik mezelf kan ontwikkelen als persoon
Waarbij ik andere mensen kan helpen zichzelf te ontwikkelen en ook nog meer geld kunnen verdienen.
Waarbij ik preventief aan mijn gezondheid kan werken. (iets waar ik al jaren in geloof)

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar zoals jullie wellicht weten, ben ik dit blog beginnen te schrijven omdat ik miljonair wil worden en ik iedereen deelgenoot wil maken van de manier waarop ik dat bereik en omdat ik een stok achter de deur nodig heb om me niet van mijn pad af af te laten leiden.
Ik wil aan anderen bewijzen dat ik iets kan.

Nou weet ik inmiddels ook wel dat de laatste 2 redenen niet getuigen van een sterk karakter, maar wat ik heb ontdekt is, dat als ik deze eigenschappen bewust inzet, dus er geen slaaf meer van ben omdat ik er op de automatische piloot naar handel,  zonder dat ik hierover nadenk;
dan worden het ineens eigenschappen die voor me gaan werken dan worden het ineens krachtige tools om op een bewuste manier doelen te bereiken.

Doelen die op dit moment onmogelijk lijken omdat ik nu ben zoals ik ben, maar doelen waar ik wel voor 100 % in geloof en waar ik veel energie, lol, motivatie en verwondering etc.  van krijg om voor te gaan.

Ik ben begonnen met Multi lLevel Marketing.
Met enkele uren in de week ben ik begonnen om naast mijn bedrijf mensen op te leiden in het concept van het bedrijf waarbij ik me heb aangesloten.
Ik ben een ander bedrijf aan het opbouwen zonder de nadelen van een traditioneel bdrijf:

geen investeringen
geen afhandeling/verzending van goederen
geen sores over niet betaalde rekeningen
geen personeel in dienst die je iedere maand moet betalen
geen vaste lasten
geen risico's nemen
betaald worden voor de energie die je erin steekt

Ik kan zoveel verdienen als ik wil
Ik kan samen met andere mensen binnen mijn team geld gaan verdienen
Ik wordt gecoacht over hoe ik dat kan doen, wat gewoon neerkomt op het pad dat ik al was ingeslagen.
Mijn comfortzone verlaten en veranderen.
Ik had al een goede mensenkennis, maar ik leer nu weer veel meer
Ik ga om met nieuwe mensen, die allemaal bruisen van de energie omdat ze niet meer moe zijn van de alledaagse dingen, omdat ze vooruit willen, omdat ze bereid zijn om te veranderen, die dromen hebben en ze waar gaan maken, die er voor uit durven te komen dat veel geld willen verdienen niks raars is.

En het mooie is, mijn huidige bedrijf kan ik gewoon voort blijven zetten.

Beste mensen dit is geen reclamepraatje.
Diegenen die mij al langer volgen op mijn blog weten dat ik schrijf over de dingen die ik meemaak.
Waar ik tegenaanloop en waar ik enthousiast van wordt in mijn dagelijkse leven.
En hoe ik heel veel geld ga verdienen.

Dit is 1 van de dingen waarmee ik dat denk te kunnen bewerkstelligen.
Ondertussen ben ik er ook achter dat mijn weg om meer geld te gaan verdienen eigenlijk vooral gaat over mijn eigen veranderingsproces.
Wat zijn mijn sterke en zwakke kanten.
Wat zijn mijn beperkende overtuigingen etc.
Waar ligt mijn passie

Verder ben ik wel zo iemand die altijd graag mensen helpt en wil overtuigen van mijn iedeeën.
Ik gun het iedereen om financieel vrij te zijn en zijn/haar eigen keuzes te kunnen maken.
Zijn/haar dromen na te leven en van het leven te genieten.

Ik wens iedereen weer een hele fijne dag vandaag en ik spreek jullie wel weer op facebook, twitter of linkedin

(Ha gelukt, ik moet nu de kids wakker gaan maken)